Aldrig för sent för lite kärlek...

..eller hur? Så här kommer mina Valentin-projekt för Skapa Hobby!Ett kort i form av en minibok. Dessvärre fotad med fel inställningar så bilden är väldigt grynig och de lila nyanserna inte så fina som de är irl. Allt material utom de hårda pärmarna kommer från Skapas månadskit. Länge sen jag jobbade med magic mesh (insidan) men det är ju rätt kul och effektfullt!Ett enkelt kort bara.Och ett till, enkelt litet kort. Det behöver ju inte bara handla om kärlek när det är alla hjärtans dag!

Annars handlar det mer om födelsedag än valentin här. Isabella fyller ett år på lördag och det ska såklart firas! Men skäms, Carolina - inget pysslat får hon! Om jag hade lite mer tid skulle jag ha sytt nån rolig grej. Saknar verkligen att jag inte har tid med tygpyssel nu för tiden... Men jag har på känn att det finns andra som pysslat åt henne... ;-)

Trevlig helg (även om det bara är torsdag än så länge)!

Freeeedag!

Det är helg, hörni! Härligt, härligt! Själv ska jag förbi Skapa Hobby och hämta en nytt DT-kit så fort arbetsdagen är slut. Såg också att filmen "Maria Larssons eviga ögonblick" kommit på dvd så jag stannar nog till i videobutiken på Mariatorget och ser om jag hinner få ett exemplar. Det är så lyxigt med butiker där man får hyra filmen en hel vecka för samma pris som ett dygn! För jag menar, inom en vecka kommer jag garanterat ha ett nytt ärende till Skapa Hobby och då kan jag ju lika gärna lämna igen filmen då också ;-)

(Skapa har förresten en blog candy i deras blogg, men eftersom jag är så urbota trött på alla blog candies så tänker jag inte tråka ut er med fler... fast nu var det väl precis det jag gjorde?!)

Jag har gjort DT-kort till min andra favvis-butik, Papprika (som också har en finfin blogg)! Var där i förrgår och kollade läget på deras Valentinkväll och fick med mig lite nya stämpeldynor och thickers hem. Det är alltid så skön och avslappnad stämning där, helmysigt! Om ni inte tycker att ni hinner pyssla eller pysselshoppa dagtid så är det ett hett tips att shoppa kvällstid där istället! Så gör jag! =)
Här är ett av DT-korten jag gjorde med de mumsiga Basic Grey "Bittersweet" papperna jag fick i dt-kitet.

Kortet är sprayat med Perfect Pearl (som jag blandar med vatten i en MiniMister) och pga vattnet kan papperet bli lite bubbligt om man inte limmat ordentligt eller om man sprayar för mycket. Och jag gillar ju glitter så jag sprayade nog en gång för mycket på just det här kortet.... Vill ni veta hur jag gjorde texten? Då kan ni (som har en CR) gå min CraftRobo-kurs på Skapa Hobby senare i vår! (Eller så ringer man och frågar - hoppas du fick till det, Annie!)

Trevlig helg på er, trogna läsare av denna sällan uppdaterade blogg!

Nytt pysslat

Jag har pysslat en del DT-kort och lyckades hinna ett grattiskort i januari också. Det är så många vänner som fyller år då så alla fick tyvärr inte handgjorda kort. Det hinns liksom inte med... Men det jag har gjort ser ut såhär:


Stämpel från Stamping Bella, här är ballongerna upphöjda med distanskuddar. Gräset är gjort efter en idé på Craft Critique och bokstäverna gjorda med CR och sen lite 3d-lack på det hela. Hittade ett presentpapper i matchande grönt som användes att slå in presenten i också! Själva kortet av också en sedelficka, på insidan som jag inte fotograferat.

Sen fick jag ett dröm-uppdrag från Papprika! Jag ska föreslå nya motivstämplar att köpa in till butiken!! Det har mest varit Magnolia tidigare men nu har Mallan beslutat utöka utbudet, vilket en kortmakare som jag såklart jublar över. Jag känner att jag legat av mig lite och inte riktigt har koll på vilka stämplar som är "inne" nu men har hostat upp ett par av mina favoritmärken iallafall. Vilka stämplar gillar ni och vilka stämplar saknar ni i pysselbutikerna?!

RSS 2.0