Mer minialbumLite knasigt fotat, men jag hann klart mitt nästa album. Eftersom vi bor så pass trångt så ryms inte alla lådor med tyger inne i lägenheten utan måste förvaras i förrådet också. Så jag har liksom ingen koll på vilka tyger jag redan äger utan köper nytt så fort jag behöver nåt. Smart, eller hur? Men nu har jag gjort ett enkelt album där jag häftar in tygbitar av alla mina tyger. För närvarande bara de tyger som förvaras i lägenheten men nån dag när jag har lite att göra (haha! Dagen mellan fredag och lördag eller?!) så ska jag gå ut i förrådet och klippa prover av alla tygerna där också. Det löjliga är att boken redan nu är rätt full....

Sen är det ju snart jul... och julkalenderdags! Jag har gjort minipaket till en swapp jag är med i. Gissa vilka dagar jag ansvarar för?! =)


Imorgon ska jag och Isabella göra sällskap med en kompis till Underbara Barn-mässan. Och sen är det helg - jippi! Inget inplanerat annat än ett besök till en kyrkogård i Sundbyberg. Det där med Halloween ger jag inte mycket för, men ljus på gravarna det ska det vara minsann (okejrå Cissi, det låter lite roligt att gå på fest som Alice i Underlandet också... maskeradsucker som man är!) . Man jag borde hinna pyssla en del under helgen, har jag tänkt!

Minialbum

Jag är helt såld på minialbum!! Det här albumet gjorde jag på POG, med lånad BIA. Ännu en mackapär man kanske borde skaffa sig... eller önska, kanske man ska säga så här inför jul...
Albumet är till min systerdotter Frida med bilder från när vi allihopa badade ihop på badhuset i Lycksele tidigare i oktober.Sen bilderna togs har det tilllkommit lite mer journaling. Förhoppningsvis har posten idag levererat boken till dess ägare!

Jag köpte den underbara boken Sharing Your Story av Ali Edwards och den är fylld med inspirerande minialbum. Så vacker bok! Så ja, nu håller jag på med ännu ett minialbum. Ni får se bilder senare!

DT-kort Papprika

Korten har inte kommit upp på Papprika-bloggen ännu men de finns på plats i butiken att beskåda så då lägger jag upp bilder här också. Allt material, utom fåglarna utskurna i flock på CR samt röda häftklammer, fanns i kitet.Kortet är ett tag-card där man drar ut den röda tagen ur kortet.

Sen gjorde jag ett kort i annorlunda format, med hjälp av CraftRobon igen.Jag har fått nya kitet och ska nu invänta inspirationen till att göra julkort! Ni får se resultatet senare! =)Stressigt...


Här ovan ett kort jag verkligen slängde ihop till min kompis, och tillika moppeägare, Jenny. Jag har inte haft så mycket tid över för pyssel och har besök hela helgen så pysselrummet är numera gästrum. Slängde iväg ett tävlingsbidrag till pyssel.nets månadstävling och har också knåpat  ihop några DT-projekt men blev inte riktigt nöjd med varken tävlingsbidrag eller DT-kort. Hm... DT-kitet räcker till fler kort, men det gör inte tiden. Vi får se om jag lyckas knåpa ihop nåt mer...

Var i fredags på partaj i Uppsala och det var lääänge sen man fick dra på sig finklänningen och komma hem klockan halv två på natten, med en entré-stämpel på handryggen som dagen efter glatt påminde om gårdagskvällens tillställning. Jag har sagt det förr, men det är kul med stämplar! ;-)

Isabella tycker det är fånigt med vintertid, så vi var uppe i ottan imorse! Hälsade på hos bageriet på hörnet då det öppnade och ska nu iväg på babysim som är så himla skoj! Vi hörs!

Pysslat igen!

Jag har kommit igång med pysslet igen efter ett par stressiga veckor. Var under helgen i Göteborg och pysslade nonstop en hel helg på POG. Fantastiskt trevligt!!

På hemmaplan har den hemsydda tipin blivit klar!

Nya gardiner, nya korgar för leksakerna och ny färg på väggarna är det också.

Sen har jag piffat till ett par strumpbyxor med lite textilfärg med "fluff-effekt" så att strumpbyxorna förvandlats till lära-krypa-byxor! Originalet kostade 200 spänn så jag gjorde egna! Det är alltså strumpbyxor som inte glider så bra på golvet utan har "halksocka" på på fotsulan, ovansidan av foten och på knäna. Isabella kryper ännu inte men nu är det väl bara en tidsfråga när hon fått så fina och praktiska strumpor!!
På POG gjorde jag en canvas som jag är jättenöjd med! Det var en skiss som drAnnika gjort som initialt inte alls föll mig i smaken... och jag kan fortfarande tycka att nedre vänstra hörnet känns lite tomt men det ska nog få vara så! Bokstaven K fick jag av goa mermaid eftersom mina egna var slut! De stora vita blommorna fick jag av min jättetrevliga bordsgranne Rimna. Canvasen pryder en tidigare väldigt kal vägg ovanför mitt skrivbord. Måste nog göra fler canvaser, det var så kul och blev så bra!!

På bordet ligger en ofärdig LO som påbörjades på POG och sen en massa ouppackat pyssel. Till höger står ett "&" som jag köpte på Frälsningsarméns nya butik som heter nåt i stil med "Sally Ann".


Mer POG-kort. En skissutmaning som jag vände upp-och-ned på och skalade bort allt extra från. Hade inte så mycket tid kvar till deadline så det fick bli nåt enkelt!


Detta POG-kort var en utmaning där man skulle göra halva kortet var tillsammans med en annan pysslare, utan att prata! Jag gjorde kortet med Miss_Spring-Johanna och vi har rätt olika stil så det blev inte alls som jag tänkte när jag började, men fint ändå!

Mer bilder kommer när jag fixat till dem. Nu har jag ett par DT-projekt att bita i. Hörs!

Min dotter...

..ska också bli en pysslare! Vi börjar med att träna sömnad och då är första steget att bekanta sig med måttbandet medan mamma syr.


Förhoppningsvis blir det så småningom en indian-tipi likt den här!

(Har hittat bilden på nån blogg men har tyvärr inget minne av var...)

Alla stämplar är nu postade (utom ett ark, som väntar personlig leverans!) och jag hoppas verkligen att de kommer fram i gott skick. En del kuvert fick en "stärkande" kartongskiva men jag hade inte till alla så jag hoppas att det räcker med kuvertet bara... men nu oroar jag mig för att de ska ta skada på nåt sätt. Dumt med ångest!

Jag och sömmerskan ovan reser bort en vecka till det soliga och varma landet Norrland. Har laddat med mössor, vantar och åkpåse i vagnen. Inget pysslat kommer det bli men jag tror det blir nog så trevligt ändå! Ha det bra så länge, see ya!
 Free Smiley Courtesy of www.millan.net

Det vi alla väntat på...

...äntligen är dom här!Nästan så att man vill ha ett par, eller vad säger ni?!  Free Smiley Courtesy of www.millan.net

Min man är alldeles för snäll. Igår fick jag ta tredje garderoben av tre i besittning i vårt gemensamma arbetsrum. Har flyttat undan en massa pyssel som jag tidigare haft framme. Barnsäkrat, kan man säga!
Jag och Isabella reser bort under veckan och nästa helg ska jag till POG så jag håller på att planera vad jag ska ta med och vilka bilder som ska framkallas. Det ska bli sååå roligt att ägna hela helgen åt pyssel tillsammans med en massa goa tjejer!

Jag har hört att mitt paket med stämplar ligger på mitt utlämningsställe men det gick inte att hitta utan avin som då antagligen kommer imorgon, så innan jag åker bort kommer jag att posta stämplar till er!!
 Free Smiley Courtesy of www.millan.net

DT alster Skapa HobbyJag har inte hunnit pyssla men kom på att jag ju visst har kort att visa upp! De här korten gjorde jag för Skapa Hobby förra månaden! Alla papper och dekos kommer från deras månadspaket. Det enda jag lagt till är, förutom stämpelmotiven, tidningspapper, knapp, knappnål och liten säkerhetsnål.

Sen har jag news about textstämplarna! De verkar komma från fabriken nästa vecka - hoppas hoppas! Jag sitter och skriver adresser och förbereder så att det ska gå snabbt och smidigt när de väl dyker upp hos mig!

RSS 2.0