Bra service!

Idag fick jag sluta tidigare på jobbet och då hastade jag iväg till Skapa Hobby för att låna BIA:n och göra färdig ett gäng julklappar. Jag har ju länge funderat på att köpa den nya, förbättrade (rosa) BIA:n men tycker att den verkar onödigt dyr. Och vad händer då? Jo, då tipsar Maria och Eva om en konkurrerande butik som säljer BIA:n billigare än alla andra!! Hur serviceminded är man inte då då?! Tack och bock! (Jepp, jag har beställt!)

Det blev lite kändisstämning inne på Skapa också då designer-Bea Szenfeld dök upp i butiken. Hon verkar också vara stammis där! Själv kunde jag inte låta bli att tänka på hennes historia hon berättade i tv3 om när hon jobbade för Stella Mc Cartney och hela tiden uttalade ordet "sew" (sy) som ordet "sue" (stämma). Kan bli lite besvärligt om man jobbar med kläddesign... Det hade visst varit ett stående skämt att "jaha, nu ska Bea stämma oss igen" Free Smiley Courtesy of www.millan.net

Oj, vad jag babblar! Och inga bilder att visa upp? Nej, nu är det julklappsproduktion som gäller så det får vara hemligt ett tag till! Kram på er alla!

Back in business

Har inne har det verkligen varit dött och tyst! Anledningen är att all pyssellust försvann när jag började jobba igen. Jag har inte heller haft lika mycket tid att leka med, såklart, men framförallt är det nog tröttheten och inspirationsbristen. Nåja! Jag har iallafall några DT-kort att visa upp för Papprika. Jag var där i onsdags med Johanna och hämtade ett nytt DT-kit och shoppade lite. Det är så himla bra att de har kvällsöppet till 22 både måndagar och onsdagar! Passar en yrkesarbetande småbarnsmamma som mig! Idag har de dessutom scrapmara men jag är inte inblandad på något sätt!Stämpeln kommer från Cissis stämplar men allt annat finns att köpa på Papprika.

Jag är som vanligt dålig på att ange material men mönsterpapperna kommer från Fancy Pants, Happy Holidays.

Sen har jag blivit länkad från Brunkullan för min julkalender jag gjorde till Skapa. En ännu snyggare tändsticksask-kalender har Skapa i sitt skyltfönster, ifall ni har vägarna förbi Hornsgatan. Jag var själv där på glöggmingel med DT-flickor och kursledare igårkväll och det var såå trevligt! Det är ett härligt gäng! Vi fick dessutom varsitt presentkort i julklapp, mycket generöst och det shoppades upp på en gång!
 Free Smiley Courtesy of www.millan.net

RSS 2.0