Tävlingsvinnare

Sådär! Jag lovade ju ett pris bland de som länkade hit ett kort de gjort med mina textstämplar. Här kommer bidragen!

Alexmamma


Cornelia


Ele


Elisabet_


Emily


Emmy


Henrietta


LinaK


Miss_Spring/Johanna


ScrapKia


Sussig

(Hoppas jag inte missat nån!) Ni har verkligen gjort sååå snygga kort i så många olika stilar! Jag blir hur inspirerad som helst!! Måste också säga att LinaK nog är experten på embossing - så där snyggt och detaljrikt får aldrig jag det!
Jag lottade en vinnare och det blev *trumvirvel* tadaaa - Emily! Grattis! Jag har mailat dig om din postadress så ska det nog så småningon dyka upp ett pris i brevlådan!
För er som funderar på att beställa stämplarna har ni fortfarande två veckor på er innan beställningen går iväg!

Jag har idag pillat med koden här i bloggen och ordnat med mina länkar m.m. Visst börjar det likna nåt nu va?!

(Sen-) sommarprat!

Ni glömmer väl inte att lyssna på p1:s sommarpratare?! Perfekt att ackompanjera pysslandet med, tycker jag! Väldigt intressant att lyssna på människor som är kända (eller mindre kända) och får utrymme att vara mer personliga och inte behöver promota senaste skivan eller svara på korkade frågor från journalister. Mina personliga favoriter är
1. Tina Nordström (jag kände igen mig i henne som tävlingsmänniska!)
2. David Batra (otroligt bra berättat om ofrivillig barnlöshet. Sen är han ju rolig också! )
3. Jonas Wahlström (roliga historier om djur)
4. Annika Norlin (norrlänning som flyttar till Stockholm, I feel again me ;-)
5. Delad femteplats mellan Lasse Winnerbäck och Mikael Tornving...
Sen gillade jag också Klara och Mia, Jens Lapidus, Åsa Nilsonne,  Fredrik Lindström m.fl. Och många är ju intressanta en stund... sen kan man ju byta ;-) Seså, iväg och lyssna nu!

Det finns förresten en dålig sak med att vara DT - man får inte visa upp det man gjort när man gjort det. Man måste väääntaaa.... Jobbigt för en människa utan tålamod!

En våt dröm...

...var det att få gå runt i Papprikas butik i Gubbängen och välja vad som helst till mitt första DT-uppdrag för dem! *Slurp* Ja, det är sant! Synd bara att det hann bli så sent så att min tröga och trötta amningshjärna inte förmådde gå loss ordentligt. Men lite alla möjliga gotter följde med hem minsann! Sen hade jag svårt att somna för jag låg mest och klurade på bra idéer =)
Och idag är det dags att hämta ut ett nytt månadskit hos Skapa också. Mums, vad mycket roligt jag har att se fram emot nu! Men bilder dröjer!

Mycket just nu...





Det är fullt upp här hemma nu så jag har inte hunnit pyssla eller blogga. Vi hade kräftskiva i helgen och sen var lillasyster här och barnvaktade medan jag och maken gick på bio. Lillasyster fick också ovanstående inflyttningskort och en Olle Eksell-affisch (som jag också köpt till mig själv!) eftersom hon flyttat. Igen. Men den här gången mycket närmre än Långtbortistan! Kortet är ett trifold-kort och jag har sett olika varianter på att göra den sista vikningen, dvs om den ska vikas inåt eller utåt men jag gillar inåtvikningen bäst och att skriva hälsningen på insidan. OH-papper är förresten väldans roligt att leka med! Och fågelstämpeln... mmm, aj löv it!

Det kommer in ett par stämpelbeställningar och fler som vill vara med och tävla, kul kul!

Imorgon ska jag på DT-träff på Papprika. Spännande!

Oboy!!

Ja, nu är det ingen hemlis längre....! Titta HÄR så får ni se vem som blivit ny, stolt DT-medlem! Jag är så glaaad! Känner  mig otroligt priviligerad som får vara med i två designteam och jag ska göra mitt yttersta för att göra ett lika bra jobb för Papprika som för Skapa. Jag tror faktiskt att det bara är bra att vara DT på flera ställen för man håller verkligen ångan uppe och anstränger sig för att "hänga med" och snappa upp nya trender och tekniker.

Det här kortet var mitt DT-bidrag på temat "flera stämpeltekniker" och jag har använt mig av maskning och embossing. Färglagt med Copic-pennorna och sydde kanten på symaskin. Kortet fick min svärmor igår på sin födelsedag.

 

Kul att ni är så många som är intresserade av mina stämplar och även tävlingsbidragen rullar ju in. Fortsätt så! Nu ska jag och skruttan iväg på Mamma Mia som barnvagnsbio. Vi har aldrig testat det konceptet ännu och vi får väl se hur stor del av filmen man lyckas snappa upp mellan barnskrik och matningar =)

Textstämplar och tävling

I vintras när jag väntade barn började jag pilla ihop ett stämpelark med texter. När Isabella sen kom gjorde jag tillsammans med pysseltjejerna på forumet en sambeställning av en bunt såna stämpelark. Det var ett kul projekt men blev lite krångligt att hålla på och distribuera så jag la ner det efter en första beställningsomgång. Nu blev intresset så stort, vilket ju är smickrande, så nu blir det en ny beställning. Arket ser ut såhär, är i verkligheten i A4-format och kostar 280 kr för alla stämplar inkl frakt och emballage.



Vill du vara med på ett hörn? Maila mig på caasrg99 [a] student,umu,se för att få veta mer (ta bort mellanslagen, sätt in @ och byt komma till punkt).

Det är jättekul att se "mina" stämplar dyka upp på kort lite här och där. Jag har sett så många fina kort så jag tänkte faktiskt utlysa en liten tävling! Om du lämnar en kommentar till detta inlägg med en länk till en bild på hur du använt någon av textstämplarna så är du med i en utlottning av ett hemligt pris! Bara ett bidrag per person. Tävlingen avslutas sista augusti? Lycka till!

Hemma!

Sådär! Hemma igen! Jättetrevligt att resa (vi har varit hemma i Norrland och hälsat på släkt och vänner) men så skönt att komma hem igen. Och extra roligt att jag idag fick veta en hemlis som gör mig stolt och glad! Jag ska snaaaart avslöja!



Här är ett kort som min kompis Jenny fick i inflyttningspresent. Hennes son fick de gröna vimplarna jag sydde tidigare och så fick de ett bidrag till nån bärbuske eller liknande till trädgården.

Hej hej sommar




Vi åker bort nu i en vecka för att pressa ut det allra sista av årets semester, så om det varit halvdåligt med uppdateringar en tid så blir det verkligen ingenting under nästa vecka! Hej då macken!

Scrappat!

Jag är kortmakare, ingen scrappare. Men jag vill ändå göra ett album till Isabella så det är bara att ta sig i kragen och försöka lära sig det här med scrapbooking. Stora format skrämmer mig så jag har valt att göra ett album i lettersize! Tanken är att sidorna inte ska vara överdekorerade utan mer scrapping light, men det är inte så himla lätt att vara minimalistisk på ett snyggt sätt heller! Nåja, tids nog kommer jag väl att lära mig och det finns redan såååå många bilder som jag måste ta tag i! Jag har som mål att hinna en lay out i veckan! Ligger lite efter med tanke på att hon snart är 6 månader... hrm!


Själva albumet är grönt men bilden gör varken den gröna eller rosa färgen rättvisa.







Jag hoppar lite bland bilderna och sorterar väl mina LO:s i kronologisk ordning senare. Just här är det kusin F som leker med Isabella och det är så kul att se hennes nyfikna och lite skeptiska min till den nye lilla krabaten!

Apropå växten i burken i mitt DT-uppdrag så planterade jag nåt som skulle växa snabbt så det blev kattgräs den här gången. Har man mer tid på sig kan man ju välja nån skojigare (och vackrare!) blomma!

DT-alster juli

Här är mina DT kort för juli månad. Temat var sommar och jag tänkte att på sommaren går man på fester och grillparty och sådär, så därför gjorde jag gå-bort-kort och presenter! Ett kort med en cd-skiva, en burk med frön som växer upp till en blomma och ett "vanligt" somrigt kort! Allt material (utom målarburken och cd-skivan) finns på Skapa Hobby.














Sömnad är också pyssel!

Jag har sytt en del! Det är kul när man har en idé och det blir som man tänkt. Idag gjorde jag dock tankevurpa på tankevurpa och jag är inte den som har tålamod. Alls. Så ett tag höll jag på att slänga allt i det "runda arkivet", som Cissi skulle ha sagt, men istället sprättade jag och gjorde om. Och rätt!



Det är en påse att förvara klädnypor i. Jag har sett flera såna och ville testa göra min egen. Problemet var att få öppningen på ett snyggt sätt men nu är jag nöjd! Fattas bara klädnypor =)



Sen har jag inspirerad av bloggen Beas barnslikheter sytt vimplar till barnrum! De här ska hamna i ett annat barnrum och istället har jag röda tyger som ska bli Isabellas vimplar. Men jag tyckte nu att de blev så himla snygga så kanske får hon limegröna hon med... *funderar*

Jag har hämtat ut ett nytt härligt månadskit från Skapa Hobby så jag ska ta och sätta igång med det också. Har några braiga idéer på lut och även den här gången är det ett tema som passar mig!

Torka...

Ja, jag har lite pysseltorka just nu. Jag har så mycket andra roliga grejer att göra och läser dessutom en massa. Men jag har faktiskt gjort en del grejer som jag inte kan visa upp ännu. Ni får helt enkelt vänta till efter tävlingar, DT-uppdrag, inflyttningsfester och diverse annat...! Meeen jag kan ju inte hålla mig riktigt! Så här kommer ett av mina DT-kort för juli till Skapa Hobby! Allt material på korten finns på Skapa Hobby.





Bilderna kommer publiceras när som helst på Skapas hemsida tillsammans med de andra uppdragen jag gjort för juli månad. Och så kan jag inte hålla mig från att visa en bild på de goa tjejerna Maria och Laila som jobbar på Skapa. Eller ska man säga "jobbar" för visst ser det väääldigt ansträngande ut, denna heta sommardag?! *fniss*


RSS 2.0