Kalendrar

Årets julklapp blir kalendrar! Ååå så snygga fotokalendrar jag har pysslat ihop.  Vågar inte visa upp nåt här ifall nån mottagare är här och läser... Jag inspirerades iallafall av den här människan. Sedan är visst Lasse Frölander och kompani på Eriksdalsbadet den här veckan så jag tränger mig inte ner och tränar bland dom... Istället lät jag min skärmaskin motionera ikväll och jag har gjort 2 DT-kort till Skapa hobby. Ett veckans tips hos Papprika hade jag idag också. Man måste passa på att producera medan det finns tid (inte för att jag på allvar får nåt pysslat medan Isabella är vaken!).

Natti natti!
Jag vann!

Åh så roligt! Jag vann en utmaning (LO:n 7 månader i inlägget en bit ned), kom 2a i en annan (LO:n Här är jag!) och vann en utlottning i en tredje utmaning (kortet "Höstblues") på CyberCropen hos Stellas förra helgen! Kul med lite uppmuntran i arbetet!
Free Smiley Courtesy of www.millan.net

Jag var i onsdags och pysslade på Papprika som har kvällsöppet måndagkvällar och onsdagkvällar. Jag och Julia-Zimla följdes dit och träffade bl.a. Eva och det var en jättetrevlig kväll! Det är så kul att man kan träffa så många trevliga människor med den här hobbyn! Sen blev det liiite liiite shoppat också... det har ju en tendens att bli så när man pysslar i en pysselbutik!

Fortsatt trevlig helg och kram på er alla!

Och så lite DT-grejer för Skapa Hobby

Ja, nu får det vara dags att visa upp mina DT-kort för Skapa. Inspirationen försvann under arbetet... kanske var problemet att papperna var för fina och att jag inte våga sätta saxen i dem?! För det var verkligen ett underbart kit! Jag känner mig så priviligerad som får vara DT! Men inspirationen fastnade nån stans så allt jag fick fram var några futtiga kort... och så klämde jag till med en tändsticksask-julkalender. Inte så nyskapande direkt. Men men, man kan ju inte ligga på topp jämt ;-)

I kitet fanns lite halvgenomskinliga stickers vilket inspirerade mig till att jobba med ett genomskinligt kort i OH-plast! Mums! Jag gillar att man måste tänka hur nåt kommer se ut på baksidan också, lite flera dimensioner sådär!


Lite konstigt ljus på bilden, ursäkta det!Till korten är det bara material ur Skapas månadskit (fast i kundernas kit fanns ännu mycket mer godsaker än i våra DT-kit!) men till kalendern har jag använt mig av siffer-rubbisar och blandade brads också. Ååh, vad jag är kär i dessa härliga papper!!

Jag har förresten tränat ikväll! Inte så många träningspass kvar nu innan den utlovade nya datorn ska komma...!!
Free Smiley Courtesy of www.millan.net

Stella

Ja, just det. Stellas har haft CyberCrop i helgen och jag hittade dit av en slump. Många av tävlingarna och utmaningarna var såå roliga så jag har verkligen sprutat av produktivitet i helgen!


Tjuvstartade redan i torsdagskväll med albumet ovan, som är en lift av teres LO. (Jag hann in på Skapa Hobby och lånade deras BIA i fredags för att göra albumet och hämta mitt nästa månadskit också!)


En utmaning där man skulle använda 3 mönsterpapper; randigt, rutigt, prickigt och dessutom skulle färgen röd finnas med och minst en siffra i titeln. Det mjölkvita på bokstäverna är 3d-lack som inte hunnit torka innan fotograferingen...


Scrappa ditt husdjur!


Utmaning där titeln skulle vara Här är jag!


Utmning där alla papper och dekorationer skulle vara svartvita.


En BOM (Boken om mig själv) där titeln skulle säga minst en bra sak om dig själv.


Utmaning där 5 foton skulle finnas med.


Ett kort efter en skiss. Kortet ska överlämnas till födelsedagsbarnet idag!


Ett kort efter en skiss och dessutom skulle kortet ha något stämplat, något stansat och något sytt.


Kortlift


Och så ett julkort med utmaningen att det inte fick vara i färgerna rött, grönt eller blått samt att det inte fick vara stämplat och... var det nåt mer? Minns inte!

Ja, ni ser att jag hann med en hel del! Och jag som annars bara gör kort hann verkligen scrappa massor! Börjar lära mig hur man gör också... Även om det är fantastiskt roligt att vara DT så är det kul när man pysslar mer kravlöst såhär en hel helg! Och nej, jag har inte hunnit se nån tv ... ;-)

RSS 2.0