DT-alster juni

Temat på junis DT kit från Skapa Hobby var "mycket av allt". En helt hysterisk utmaning där alla dekorationer i kitet skulle användas - och det var inte lite det! Min hjärna fick nåt psykbryt för jag läste inte instruktionerna nogrrannare men där stod också att det skulle vara "i ett udda format". Hm... men 15x15 är ju ganska udda?! Inte är det jämt i alla fall, fniss!

Lyckades på det här kortet få in både pärlor och en liten stickers, båda sakerna är nåt jag mycket sällan använder annars! Men en fråga - vet nån vad de där genomskinliga plastrektanglarna är för nåt? Jag vet inte men tänkte att de skulle passa bra där de nu hamnade!

Ett litet kort med mycket dekos! Tycker det är läckert med ett citat som syns genom overlayen men sen blir det inte så mycket plats att skriva eventuella hälsningar, allt syns ju liksom igenom. Sen en liten hög med "skröfs" nere till höger som i ärlighetens namn blev ett sätt att få in alla dekos som skulle användas. Hur använder ni andra såna miniklädnypor? Och paljetter? Ge gärna kreativa förslag!Ett S och ett sånt band-spänne... ja, det fick bli ordet SOL (tillsammans med ett utskuret L från CraftRobon med lite 3d-lack på). Och sen många härliga blommor! Mums!

Jaha, då var det egentligen bara den där nästan 15 cm stora trollsländan kvar... Den tar ju liksom upp rätt mycket plats på ett kort, så det fick bli en lite alternativ användning! Som dekor på en påse med te!


Jag sitter nu och fnular med juli-kitet och har ett par bra idéer! Får väl se hur det blir när det blir klart! Tack för titten och tack till er som lämnar små kommentarer, det gör mig så glad!Kommentarer
Postat av: Pyssellina

Jag menade inte att någon skulle skämmas, bara jag som skrev av mig lite av mina tankar. Är inte så bra på det själv men jag försöker mer och mer att kommentera bloggar och svara på inlägg jag har något att tillföra.

Kul ändå att du hittade till min blogg och gjorde en kommentar. ;)

2008-07-08 @ 17:46:21
URL: http://pyssellina.blogspot.com
Postat av: Pyssellina

Förresten, glömde skriva att du har gjort massa fina saker av ditt DT-kit.

2008-07-08 @ 17:48:15
URL: http://pyssellina.blogspot.com
Postat av: Laila

Va kul att se vad du hittat på för nått. Tycker du fick ihop det super snyggt! :-)

2008-07-08 @ 21:07:20
URL: http://tillklippt.blogspot.com
Postat av: Pyssellina

Hej igen. Du undrade vad man kan ha de där miniklädnyporna till. Man kan ju göra lite som du gjorde, klämma fast tex ett litet kort på ett paket (i snörena) eller i en blomma. Eller så limmar man fast kortet på klämman, typ i mitten på baksidan och sedan sätter fast det på ett paer eller så. Eller så kan man göra en minikomihågtala och sätta fast klämmorna på framsidan för att fästa små lappar, inköpslistor eller annat. Man kan göra nån dekoration och sätta fast på.Många kanske liknande förslag men nåt kanske lockar.

2008-07-09 @ 09:21:29
URL: http://pyssellina.blogspot.com
Postat av: nitanpyssel

Vilka superfina kort du fått till av DT kitet. Du dom där rektanglarna, jag använder dem till att förstora detaljer i ett foto t.ex en tappad tand, eller en kul min av någon på fotot. Det finns säkert fler andvändningsområden. Vad kul att bara få låta fantasin flöda när man får så där fina DT kit. Ha det gott tjing tjing

2008-07-09 @ 12:34:57
URL: http://nitanpyssel.blogspot.com
Postat av: Nina

Vilka fina och härliga GLADkort du har gjort! Väldigt inspirerande!! ♥

2008-07-09 @ 22:34:34
URL: http://krumelurkonst.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0